Klantvraag

Een terugkerend event: Alfa Laval brengt aan het begin van elk jaar alle medewerkers bij elkaar om de neuzen dezelfde kant op te krijgen met een centraal thema en activiteit. Terugkerende ingrediënten zijn terugblikken en vooruitblikken, betrokkenheid en verbinding, fun en gezelligheid. Aan Fijnevent de taak het thema door te vertalen in alle onderdelen.

Creatieve Vertaalslag

Afwisseling van inhoud en fun is een must voor de hele dag. Met een zo kort mogelijke zendtijd vanuit de directie, want het versterken van de onderlinge band staat voorop. Daarom gaan we altijd voor een invulling waarbij het draait om de interactie en met elkaar iets maken vanuit het centrale thema. Een soort kettingreactie, waarin iedereen een schakel is, gegoten in een sfeerbeleving die helemaal klopt!

Impressive Impact

De medewerkers van Alfa Laval zijn telkens weer verrast door de professionele en creatieve kick-off’s. Met de combinatie van samen bezig zijn met business doelstellingen en de fun factor om elkaar beter te leren kennen wordt de verwachting van Alfa Laval helemaal waargemaakt.

De klant aan het woord

Rene Diks
van
Alfa Laval