icoon kruisje

Brand Experience

Versterk je merk met unieke activiteiten en belevingen die één en al je merk zijn. Wij integreren je merk in het leven van je doelgroep met niet te missen aanwezigheid op festivals en creatieve (online) merkactivaties. Met de inzet van influencers laten we je fanbase nog sneller groeien.

Brand experience

Merkactivatie

Bij een merkactivatie, ook wel brand activation genoemd, brengen we jouw doelgroep gericht in contact met je merk en waar het merk voor staat. Zo bouw je aan zichtbaarheid én een stevige merkidentiteit. Ludiek, verrassend, actief; het kan allemaal. Of allemaal tegelijk. Vertel ons je merkwaarden, en wij zorgen voor de rest. 100% merkbeleving!

Festivals

Een festival is een totaalbeleving, is diversiteit, is WOW! Wij zorgen ervoor dat merken die aan het festival verbonden zijn in de juiste look & feel en met de juiste activaties onder de aandacht komen van het publiek. Van podium tot aankleding, en van workshop tot entertainment. Wij maken de verbinding tussen festivalorganisatie en de partners, sponsoren en deelnemers.

Influencer events

Social media is een krachtige accelerator als het gaat om fans maken. En helemaal als invloedrijke personen, ofwel influencers, je merk online uitdragen en verspreiden. Bij ons ben je aan het goede adres voor het creëren van ijzersterke online merkbelevingen en -activaties. Helemaal passend bij het merk en de doelgroep. De genodigde influencers posten de content et voilà: een enorme boost!