Boskalis Beach Cleanup Tour

Klantvraag

Als hoofdsponsor van de jaarlijkse landelijke Beach Cleanup Tour, organiseert Boskalis voor medewerkers en het thuisfront de Boskalis Beach Cleanup Tour. Een teambuildingsevent waar met elkaar een steentje wordt bijgedragen om het strand schoon te maken en te houden. Om deze dag een totaalevent voor jong en oud te maken, werden wij al meerdere keren ingeschakeld.

Creatieve Vertaalslag

De doelstelling is simpel: een groot stuk strand schoonmaken. In de eerste plaats moet dat dus goed gefaciliteerd worden met oog voor veiligheid en logistiek. Maar daarmee zijn we er nog niet! De koppeling met een thema of sfeer, waarbij alle leeftijden aan bod komen, maakt het af. Zo zorgt het samen bezig zijn voor het goede doel in combinatie met de extra’s, elke keer weer voor een gezellige dag.

Impressive Impact

We kijken terug op al vele jaren van fijne samenwerking. Samen met Boskalis op zoek naar de juiste locatie en strand. Met elkaar gaan voor een mooi doel. Dat maakt dat de gasten genieten van deze dag. En daar genieten de Boskalis collega’s onderling dan weer van!

van
Boskalis