Van Tilburg-Bastianen (TB)

Klantvraag

Nu er na twee jaar COVID-19 eindelijk weer live bij elkaar gekomen mocht worden, liet Van Tilburg-Bastianen (TB) er geen gras over groeien. Ze wilden een bijeenkomst voor de medewerkers waar naast elkaar weer écht ontmoeten, ook vanuit de organisatie stil gestaan kon worden bij de stand van zaken en hoe nu verder. Ofwel: goede energie steken in elkaar.

Creatieve Vertaalslag

De Dongecentrale, een unieke nieuwe eventlocatie in de regio, ademt energie. We koppelden het verhaal van de oude energiecentrale aan de vraag van TB. Buiten was er een gezellig festival, binnen werden plenair alle in’s en out’s met elkaar gedeeld. De afsluiter? Een dynamische haka workshop. Meer dan genoeg power om de volgende dag weer helemaal opgeladen aan de slag te gaan!

Impressive Impact

De kracht van deze locatie en de invulling van het event leverden alleen maar positieve reacties op. Medewerkers beleefden de energie letterlijk en figuurlijk, wat ze echt als een cadeau ervaren hebben. TB: “Als familiebedrijf hebben we de onderlinge band hiermee kunnen versterken en dat vertaalt zich weer door in een succesvol bedrijf.”

van