Sfeer & Interieur

Een merk is meer dan een naam en een logo. Het is een gevoel, passend bij alles waar het merk voor staat. Door dit unieke merkgevoel uit te dragen in een sfeerbeleving, bouw je bij elke ‘ontmoeting’ met medewerkers en/of relaties aan meer verbondenheid en een sterker merk.

Bekijk inspiratieboek Sfeer & Interieur

Kantoorinrichting

Een vooruitstrevend en energiek merkgevoel uitdragen vanuit een suf kantoor, dat is niet optimaal. Daarnaast neemt het thuiswerken toe, en wordt het kantoor meer en meer een ontmoetingsplaats voor collega’s en relaties. Wij creëren een inspirerende omgeving die het interessant, waardevol en gezellig maakt om naar ‘kantoor’ te komen. Een ware brand experience, elke keer weer.

Stand- & interieurbouw

Opvallen en connectie maken; daar draait het om op een beurs of andere locatie waar je (potentiële) klanten ontmoet. Onze stands en tijdelijke interieurs zijn dan ook een totaalbeleving, waarbij je als bezoeker je even helemaal ‘in’ het merk waant. Voeg daar een merkactivatie in stijl aan toe, en de verbinding is compleet.

Experience Centers

Je relaties onderdompelen in de wereld van je merk. Dat kan natuurlijk op een beurs of klantevent, maar waarom zou je er geen blijvende plek voor inrichten? Wij richten ruimtes in tot experience centers in die één en al je merk ademen. Ideaal om bijvoorbeeld klanten te ontvangen, sessies of meetings te organiseren of recruitment gesprekken te voeren.

VIP-area's

Bijzondere relaties een bijzonder gevoel geven bij een evenement. Bijzaak als het goed gaat, maar hoofdzaak als het nét niet is. Een VIP-area inrichten vraagt om inzicht in beleving en oog voor detail. De indeling van de ruimte, ontvangst, catering, aankleding, entertainment; alles moet kloppen. Onze ervaring en samenwerking met onze hospitality partners staan garant voor een onvergetelijke beleving.

sfeer en interieur