icoon kruisje

Over ons

Voor ons zijn de afgelopen 15 jaren een rijkdom van onuitwisbare herinneringen! Vanaf het 1e jaar hebben we elkaar beloofd om keer op keer de verwachtingen te overtreffen. Een enorme uitdaging, begin er maar aan, iedere keer weer.

Nu terugkijkend hebben we heel wat meegemaakt en veel verwachtingen kunnen overtreffen. We kunnen verhalen vertellen waar menig uitgeverij jaloers op zal zijn. Ieder project is een verhaal op zich. Dat maakt ons vak ook zo intens en zo mooi. Geen dag is hetzelfde.

Team

Jos
Van Den Broek
Funtietitel

“Relatieman in hart en nieren, gaat voor zijn opdrachtgevers door het vuur en neemt je op gepassioneerde wijze mee op reis.”

Hans
Van Avendonk
Functietitel

“Waar het voor menigeen ophoudt, begint het pas. Onuitputtelijke creativiteit. En als puntje bij paaltje komt, wordt creativiteit omgezet in werkelijkheid.”

Marco
Dilven
Functietitel

“Creatieve plannen omzetten tot werkelijke belevingen, met oog voor detail. Dit kun je nooit alleen, de relatie met opdrachtgever en leverancier staat hoog in het vaandel.”

Barbara
van Loon
Functie

“Het brein op kantoor dat alles wat reilt en zeilt, weet en coördineert. En zeer zeker een leuke klus op de werkvloer ook niet uit de weg gaat.”

Monique
Koreman
Functie

“De grote steun en toeverlaat op kantoor, en 100% gedreven als projectmanager. Weet van aanpakken!”

Bas
Van Oort
Functietitel

“Creatieve duizendpoot. Het mede bedenken van verrassende concepten. En tevens daarin de kartrekker op gebied van entertainment en de vele specials.”

Daan
van Gorp
Functie

"Creatieve plannen visualiseren, daar gaat mijn hart van kloppen. En dit ook realiseren in de uitvoer, maakt het plaatje compleet."

icoon pijl naar boven
icoon pijl naar boven

fijnevent
verbindt
Mens & Merk

Een bijzonder moment te vieren, betrokkenheid van je medewerkers of klanten vergroten, of je merk een flinke boost geven? Met jouw doelstelling in het achterhoofd gaan wij aan de slag!
Met 15 jaar ervaring weten we precies hoe we jouw doelgroep kunnen boeien en raken. En een beetje meer van je merk kunnen gaan laten houden. Want dat is waar we bij Fijnevent voor gaan: mensen en merken verbinden.

personeelsfeest COOP

100%
fijnevent

Onuitputtelijke
creativiteit

Een onvergetelijke beleving kan niet zonder een steengoed concept. Elk project begint dan ook met luisteren. Een verdiepingsslag in het bedrijf, de doelstelling, de doelgroep, het merkgevoel… Als we dat eenmaal doorgrond hebben, kunnen we los! Met veel creativiteit maken we de doorvertaling naar verrassende ideeën en concepten. Creaties met impact die ‘op papier’ al energie geven.

Operationeel
ijzersterk

Stap 2 is het omzetten van de ideeën naar échte beleving. En daar komt onze tweede kracht om de hoek: we zijn operationeel ijzersterk! Met fingerspitzengefühl en een scherp oog voor detail begeleiden we het gehele traject.
Complete ontzorging waar je op kunt vertrouwen. Onze ruime ervaring, vakmanschap en geoliede samenwerkingen staan garant voor een professionele uitvoering. Dat je weet: alles klopt, aan alles is gedacht, hier wordt nog lang over nagepraat.

Feest met publiek

Passie!

Bambanani Soccer Foundation zit in het hart bij Fijnevent. Voetbalcompetitie voor kids in de townships van Zuid-Afrika. In samenwerking met stichting Bambanani, draagt Fijnevent bij aan het plezier en toekomstperspectief van de kinderen. Hartverwarmend, een droom die uitkomt. Vele ondernemingen hebben een voetbalvereniging geadopteerd. Samen betere omstandigheden gecreëerd om te voetballen. Meer plezier, betere kwaliteit van leven en een doel voor de kids. Het doel voor Fijnevent: betere toekomst en een onuitwisbare glimlach.

Cruyff Court

In februari 2024 vierden we de feestelijke opening van ons nieuwe Cruyff Court in Namakgale, Zuid-Afrika. Dankzij de intensieve samenwerking van de afgelopen 2,5 jaar met de Cruyff Foundation en Stichting Bambanani hebben we een veilige, inspirerende speelruimte gerealiseerd bij een centrum voor mensen met een handicap. Wat begon als een gehandicaptencentrum, is uitgegroeid tot een levendig ontmoetingspunt voor de lokale kinderen en gemeenschap. Zoals Johan Cruijff treffend zei: “Het goede doel is niet je eigen doel.” Deze gedachte stond centraal in ons project, waarbij we iets hebben gecreëerd dat verder reikt dan onszelf en bijdraagt aan de gemeenschap.

De opening was een waar feest vol energie en vreugde, en de dankbaarheid van de lokale bevolking heeft ons diep geraakt. Het is een herinnering die ons bij zal blijven en die we koesteren. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar Guus Hiddink voor zijn rol als ambassadeur en voor zijn warme betrokkenheid bij dit project. De ware sterren van deze opening waren echter de bewoners zelf. Hun enthousiasme en participatie maakten het project tot een succes. Met ons gehele team hebben we een blijvende impact gemaakt en een plek gecreëerd die veiligheid en plezier biedt voor de jeugd in Namakgale.