icoon kruisje

Feestelijke momenten

Een jubileum, een opening of een event om je medewerkers of relaties eens goed in het zonnetje te zetten. Stuk voor stuk momenten die er echt te doen en iets speciaals verdienen. Wij maken er een onvergetelijke herinnering van. 

Openingen

De opening van een nieuw pand: een mijlpaal die je niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan. Een ideaal moment om met medewerkers en relaties stil te staan bij de koers van je bedrijf. En natuurlijk om te proosten en samen de nieuwe stap te vieren. Kortom; een feestelijk moment met inhoud, waarbij wij zorgen voor de verdiende aandacht voor je bedrijf.

Feestelijke opening

Jubilea

Of het nu 10, 25, 50 of 100 jaar en meer is, een jubileum is een geweldig haakje om het ‘wij-gevoel’ te versterken. Samen trots zijn op wat er is bereikt, en vol energie de toekomst tegemoet. Een mooie gelegenheid om je medewerkers en/of relaties eens goed in het zonnetje te zetten en te verrassen met een jubileumfeest dat alle verwachtingen overtreft.

Jubileum feest

Personeelsevents

Bedrijfssucces begint bij bevlogen en loyale medewerkers. Daar mag dus ook best weleens flink voor uitgepakt worden. Gezellig samenzijn, mooie speeches, geweldige optredens, verrassend entertainment; afhankelijk van het type mensen stellen we een programma samen dat raakt en bindt. Met of zonder familie. Maar altijd een onvergetelijke herinnering waar nog lang over nagepraat wordt.

Relatie-events

Wil je de band met je klanten versterken? Dan is een relatie event een goed idee. Met een mix van inhoud, iets feestelijks en de mogelijkheid tot netwerken gaan je relaties zeker tevreden naar huis. Uiteraard maken we in het concept, sfeer en aankleding altijd een koppeling naar het merk. Zodat je boodschap en merk voorlopig weer top of mind zijn.