icoon kruisje

Open up for Business Festival

Finally... Na een lange periode van persconferenties, thuiswerken, videobellen en afstand houden komt het einde van de coronacrisis in zicht.

Het tweede deel van 2021 wordt de periode waarin we weer ‘mogen’. Bij elkaar mogen komen, fysiek mogen samenwerken en live mogen genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. Twee sterke partners grijpen dit aan om een bijzonder concept te creëren in Rotterdam. Rotterdam Ahoy en Fijnevent bouwen voort op hun jarenlange samenwerking en presenteren vol trots: 

Open Up For Business Festival

Een festival dat het bedrijfsleven letterlijk opent. Want na een lange donkere periode mag Nederland weer ontmoeten, intensief samenwerken én genieten. Daarbij kunnen we wel wat kleur op de wangen gebruiken. En dus is het tijd om die donkere periode letterlijk te overbruggen.

En waar kan dat beter dan in de stad die Open Up dit jaar extra betekenis gaf? AHOY Rotterdam en Fijnevent hebben hiervoor samen een uniek concept ontwikkeld: Eén groot festivalterrein in een typische Rotterdamse locatie: de RDM Onderzeebootloods. Een ruime opzet is gegarandeerd, met grote hoge hallen, perfecte parkeergelegenheid, een buitenterras en uitzicht op de unieke haven. Diverse eigenschappen die bijdragen aan een gevoel van veiligheid na een tijd waarin afstand toch een beetje de norm geworden is.

In September 2021 kunnen bedrijven hier weer terecht voor dat eerste feest, die eerste bijeenkomst of borrel. En daarbij zijn alle faciliteiten aanwezig. De basisopzet is ruim, voorzien van alle technische middelen voor een korte speech of presentatie, catering en entertainment. Een uniek, kleurrijk festival dat een nieuw begin markeert; voor jouw business! En waarbij we vooral ruimte en middelen inzetten om te ontmoeten en weer samen te komen.

Let's open up for business again!

Bent u positief geprikkeld en nieuwsgierig naar wat we in petto hebben, en nog meer de vraag wat we voor u kunnen betekenen?