Iv-Groep naar EK/WK

Klantvraag

Ingenieursbureau Iv-Groep hecht veel waarde aan goed werkgeverschap en medewerkerbetrokkenheid. Daarom organiseerden ze het afgelopen decennium bij elk WK of EK een eigen Iv-trip naar een wedstrijd van Oranje. Onze kennis en ervaring kwamen hierbij goed van pas om alles tot in de puntjes te regelen!

Creatieve Vertaalslag

Over één programmaonderdeel hoefden we in ieder geval niet na te denken: de wedstijd. 90 minuten in een reis van meerdere dagen. Aan ons de uitdaging om juist de dagen om de wedstrijddag heen onderdeel te maken van een onvergetelijke ervaring. De Oranje-gekte, de stad, het land, de mensen waar we te gast zijn; we maakten er dankbaar gebruik van om elke keer weer een uniek programma samen te stellen voor Iv-Groep. Waarbij we deuren openen naar plekken waar niet zomaar iedereen komt. Want dat is waar de meest bijzondere herinneringen gemaakt worden!

Impressive Impact

Het begon met het WK in Zuid-Afrika, en kreeg een vervolg in Oekraïne, Brazilië en Sint-Petersburg. De herhaling zegt wellicht al genoeg: voor Iv-Groep allemaal geweldige avonturen met elk zijn kracht, waarbij de doelstellingen meer dan waargemaakt zijn.

De klant aan het woord

Ewout Borg
van
Iv Groep