icoon kruisje

Strategische Momenten

Betrokken medewerkers en loyale klanten zijn de motor van elk bedrijf. Samen iets delen en vooruit kijken is een krachtig middel om de relatie te versterken. Met de ultieme blend van sfeer, inhoud en fun maken wij van elk strategisch moment een belevenis met impact.

Strategische momenten

Kick-off

Een nieuw jaar, een nieuw product of een nieuwe visie. Bij een kick-off draait het om het delen van inhoud en de neuzen in dezelfde richting krijgen. Een bijzondere locatie, spraakmakend decor of een bij de inhoud passende energizer tussendoor; ook bij een kick-off gaan we voor originaliteit en creativiteit. Dat is niet alleen leuker voor de aanwezigen, ook de boodschap beklijft zo stukken beter! 

Fusie

Bij een fusie voeg je twee bedrijven, en daarmee twee bedrijfsculturen, samen. Deze mixen tot één gaat niet van de ene op de andere dag, en ook zeker niet vanzelf. Met activiteiten en events waarbij stil wordt gestaan bij de merkwaarden en het gezamenlijke doel, bouwen we mee aan een consistente interne merkbeleving en een team dat er voor gaat.

Fusie

Symposia

Heb je als bedrijf veel kennis in huis? Dan is het delen van deze kennis met relaties en partners een effectief middel om je bedrijf als specialist op de kaart te zetten. Wij zorgen voor een programma, ambiance en setting waarmee je symposium, en dus je merk, niet snel vergeten worden. 

Online Events

Uit nood geboren, maar inmiddels een dankbaar instrument om op afstand verbinding te maken en te behouden met collega’s en relaties. Wij denken graag met je mee om ook van je online event een ervaring met impact te maken. De techniek en visuele ondersteuning is bij ons in goede handen. Tel daarbij op een sfeervolle setting waar de (live)opnames plaatsvinden, en het plaatje is compleet. 

Teambuilding

Een team functioneert pas als de teamleden op elkaar ingespeeld zijn. Bij teambuilding draait het dan ook om energie en samenwerking. Samen dezelfde drive voelen om het gemeenschappelijke doel te bereiken. Met een goede mix van inhoud en sportiviteit, een vleugje fun en een beleving die van A tot Z klopt, maken we elke teambuildingsactiviteit tot een succes.

Incentive

Wil je een team of afdeling extra motiveren of eens echt goed belonen voor hun prestaties? Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van meerdaagse trips, waarbij deuren geopend worden die anders gesloten blijven. Unieke belevingen waar herinneringen gemaakt worden die levenslang meegaan!