Klantvraag

The Dutch is niet zomaar een golfclub, het is de crème de la crème in Nederland! Deze exclusieve golfclub met Schotse roots bestaat in 2021 10 jaar. Het uitgelezen moment om de usp’s van The Dutch opnieuw onder de aandacht te brengen bij leden en niet-leden en het The Dutch-gevoel tot in het diepst van de vezels te laten beleven.

Creatieve Vertaalslag

Fysieke events zaten er nog even niet in, maar dat stond ons niet in de weg om er toch een betekenisvol lustrum van te maken. We kozen voor een storytelling concept, uitgewerkt in prachtige korte films waarin steeds een andere usp doorleefd wordt. Verhalen met een hoofdrol voor de founders, vanuit hun drijfveren, dromen en de Schotse roots. Verhalen die de ziel, kracht en essentie van de club tonen.

Impressive Impact

De storytelling insteek en wijze van verfilming bleken een schot in de roos. Zelfs de founders zelf kwamen weer dichter bij de kern door de verfilming van hun eigen verhaal. En de leden? Die werden recht in het hart geraakt met een gevoel van: “Ja! Dit is mijn club!”

The Dutch 10 years

De Pro's

The Greenkeepers

van