Klantvraag

Familiebedrijf Jumbo bestaat 100 jaar en kreeg daarbij het predicaat Koninklijk. Dit wilde Jumbo-familie van Eerd graag vieren met al hun dierbaren. Een theaterconcept met als thema ‘de klant is koning’ en daarna een samenzijn aan de keukentafel, want daar worden immers de beste ideeën bedacht en mooiste verhalen verteld. Fijnevent mocht het werkelijkheid gaan maken.

Creatieve Vertaalslag

We creëerden een theatersfeer in de Brabanthallen, en natuurlijk een voorstelling. Een voorstelling op maat waarin het DNA van dit mooie familiebedrijf in alle details tot uiting kwam. Tijdens de onderscheiding daalde een enorme kroon neer op de familie: de letterlijke kroon op het werk. Aansluitend werd de feestelijke gebeurtenis met 2.000 gasten gevierd ‘aan de keukentafel’. Met elkaar als één familie, in een hele grote keuken.

Impressive Impact

Het geheel vormde een prachtige weerspiegeling van waar dit familiebedrijf met Brabantse roots groot in is geworden. Om dat op zo’n mooie en pure wijze te kunnen delen, passend bij de familie van Eerd en passend bij Jumbo, is met recht ook een kroon op het werk te noemen. Wij hebben genoten van de samenwerking en het eindresultaat!

van
Jumbo