Klantvraag

AFAS Live vroeg ons om samen met hen een verrassend concept te verzinnen voor één van hun gewaardeerde relaties. Het ging om een personeelsevent voor een bedrijf met veel jonge medewerkers. Out of the box mocht het zeker zijn. En kleurrijk, met veel energie.

Creatieve Vertaalslag

Met AFAS Live als opdrachtgever, was de perfecte locatie meteen geregeld. De naam werd Crazy Colour Fest en alles wat we daarna bedachten deed deze naam eer aan. Op de avond zelf begon de voorpret al in de bussen met een interactieve radio-uitzending. Eenmaal in AFAS Live, werd met een krachtige opening meteen de toon gezet: we gaan crazy! Een groot hoofdpodium, met felle kleuren en helemaal in stijl met het thema, zorgde al voor de nodige impact. De sterke line-up maakte het feest compleet.

Impressive Impact

De keuzes die we maakten bleken een schot in de roos. Wat een feest! Zo’n entourage had nog nooit iemand gezien. Ook de line-up viel in de smaak bij de jonge feestvierders, met ‘outsider’ Dirty Daddies als favoriet. “Volop feest omdat we het verdiend hebben” was het idee en dat is met deze beleving meer dan waargemaakt.

van
AFAS live