Klantvraag

Voor het 70-jarig bestaan had Iv-Groep de wens voor een niet standaard jubileumfeest, maar juist iets met passie en verrassing. Met elkaar genieten van een avond met allerlei ingrediënten, die perfect in elkaar passen. Iets wat Iv-Groep ook dagelijks doet met passie voor techniek: met kennis uitersten bereiken in de wereld.

Creatieve Vertaalslag

Passie voor techniek werd deze avond passie voor muziek. Voor dit bijzondere feest kreeg het concertgebouw in Amsterdam de sfeer van ‘70 jaar Iv-Groep’. De avond startte met een klassiek concert door Sinfonia Orkest Rotterdam met aansluitend diverse optredens in de gangen. Ondertussen transformeerden we de concertzaal tot een heuse club, waar een geweldig feest volgde, met optredens van Shirma Rouse met band en DJ Erick E. Klassiek meets pop, soul meets dance!

Impressive Impact

‘Onvergetelijk, het heeft iedereen nog trotser gemaakt op het bedrijf waar we dagelijks voor werken!’, luidde de samenvatting van de opdrachtgever. We hadden de juiste snaar geraakt en een sfeer weten te creëren die exact aansluit bij waar het merk en bedrijf Iv-Groep voor staat.

van
Iv Groep