Klantvraag

Boskalis vroeg ons om een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren als dank voor de inzet van hun medewerkers. Ons doel: een verrassend, avondvullend programma voor 4.000 gasten, met als thema Celebrate Good Times!.

Creatieve Vertaalslag

Op 1 juni 2024 toverden we Ahoy Rotterdam tot een groots festivalterrein met 5 thematisch ingerichte hallen en 18 areas, perfect afgestemd op de uiteenlopende voorkeuren van de Boskalis medewerkers. Celebrate Good Times! kwam tot leven met een rijk aanbod aan entertainment, eten en activiteiten. Met een speciale event-app konden medewerkers hun persoonlijke programma samenstellen en alvast genieten van een voorproefje van het festival.

Impressive Impact

Het Boskalis Festival werd lovend ontvangen, met enthousiaste reacties van Boskalis: “Het was weer onvergetelijk, genoten van ieder moment en met recht was het een avondje Celebrate Good Times!.” De event-app, met meer dan 3.400 actieve gebruikers en 131.000 weergaven, was een essentiële aanvulling die de betrokkenheid vergrootte en de ervaring voor, tijdens en na het festival versterkte.

van
Boskalis