Perfetti van Melle

Klantvraag

Bij Perfetti van Melle komen we als partner voor het organiseren van zakelijke events regelmatig over de vloer. Tijdens één van deze overleggen kwam naar voren dat Perfetti van Melle het kantoor in Breda wilde gaan restylen. Met als vraag hierbij: hoe krijgen we na de coronapandemie medewerkers weer terug naar kantoor? Voor Perfetti van Melle de aanleiding om ook eens onze kwaliteiten als interieurbedenkers en -bouwers te beproeven

Creatieve Vertaalslag

Als verbinders van mens en merk, was de vraag van Perfetti van Melle ons op het lijf geschreven. We creëerden een Brandbuilding, met op de eerste verdieping spreekkamers helemaal in de stijl van de merken van Perfetti van Melle. Daarnaast hebben we een warme sfeer gecreëerd in de algemene ruimtes. Mensen komen op deze plek graag samen om informeel bij te kletsen, iets te eten of voor een zakelijk overleg.

Impressive Impact

Het restylen heeft zijn doel bereikt: “Onze medewerkers komen weer naar kantoor, en de spreekkamers worden volop gereserveerd via het nieuwe boekingssysteem.” Inmiddels zijn we door Perfetti van Melle gevraagd om op meer vestigingen in Nederland onze expertise los te laten.

van