North Sea Jazz Festival

Klantvraag

North Sea Jazz Festival is een meerdaags festival, waar veel belangstelling voor is vanuit het zakelijk segment voor VIP-arrangementen. Daarnaast was de vraag een representatieve ruimte te creëren voor alle sponsoren en partners van het festival, passend bij de North Sea Jazz sfeer.

Creatieve Vertaalslag

Een nieuw soort beleving waarbij je onderdeel bent van het festival, maar tegelijkertijd ook privé met gasten kunt zijn, dat was ons idee. Elke sponsor/partner kreeg een eigen open unit waar genetwerkt kon worden. In het midden een ‘meet & greet’-area met een intiem podium voor private concerts. Een fijne en gastvrije omgeving die de naam Birdland -naar de wereldberoemde jazzclub in New York- kreeg. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en dito catering maakten de VIP-beleving compleet.

Impressive Impact

Het even kunnen terugtrekken in Birdland met alles op topniveau om daarna weer verder te kunnen genieten van het festival is uniek en voor velen een reden om direct weer te boeken voor de volgende editie. Een echte relatieversterker voor Mojo!

van