De Jong Marine Service

Klantvraag

Het kantoor van de Jong Marine Service dateerde uit de jaren ‘90. De inrichting was functioneel, maar miste sfeer en beleving. De vraag aan ons was om een modern en eigentijds interieur te maken, met een ruimte voor besprekingen. Hierbij mocht een link naar de bedrijfsactiviteiten van de Jong Marine Service niet ontbreken.

Creatieve Vertaalslag

Het was nog een hele uitdaging om alle wensen tot uiting te laten komen in het ontwerp, maar door creatief om te gaan met de beperkte ruimte, slaagden we er toch in. We gebruikten glas in de deuren tussen de kantoor- en vergaderruimte, wat een ruimtelijk effect gaf. In combinatie met de juiste lichtinval, eigentijds meubilair en fotowand, viel alles op zijn plek.

Impressive Impact

Sander, eigenaar de Jong Marine Service: “Na 25 jaar was ons kantoor echt toe aan een update. Het ontwerp van Fijnevent was mooi en we zijn blij met hoe het geworden is. Tegelijk met het interieur, pakten we ook de buitenkant aan. Het bedrijf draaide daarvoor ook prima, maar het heeft nu een veel frissere en meer vernieuwende uitstraling. De foto met het schip blijkt een echte eye-catcher; hier stellen bijna alle klanten die binnenkomen een vraag over.”

van