Paaspop Tuin der Lusten

Klantvraag

Paaspop Schijndel is één van de meest toonaangevende festivals in ons land. Drie dagen lang genieten meer dan 35.000 bezoekers van de beste optredens in een unieke sfeer. Daar wilde de organisatie graag iets nieuws aan toevoegen: een vijfsterren à la carte restaurant, waar je tussen de optredens door kunt genieten van culinaire hoogstandjes en uitstekende bediening.

Creatieve Vertaalslag

Onze creatieve raderen begonnen meteen te draaien en daar was de naam voor dit bijzondere restaurant: Tuin der Lusten! Een lust voor het oog én een knipoog naar het Brabantse “Wa luste gij gère?”. In coproductie met cateraar TasteMore toverden we de mooiste plek van het terrein om in een stijlvol restaurant met 150 zitplaatsen. Een luxe restaurantbeleving door de aandacht voor detail in sfeer, aankleding en de menukaart, te midden van de festival vibes.

Impressive Impact

De Paaspop organisatie was dik tevreden over de samenwerking en het resultaat: “Een knappe prestatie hoe onze wensen en gedachtes vertaald zijn in dit tot in detail bedachte en uitgevoerde concept. Tuin der Lusten is een verrijking van ons festival. Een ideale meet & greet locatie voor onze partners en sponsoren, en een heerlijk rustpunt voor bezoekers.” Een nu al niet meer weg te denken toevoeging!

van