Klantvraag

Het Tina Festival; een weekend waarbij de gasten volledig worden ondergedompeld in de wereld van Tina. Wij werden hierbij gevraagd om samen met DPG media de totale productie op te pakken.

Creatieve Vertaalslag

Op het Tina Festival beleefden jonge bezoekers een magisch weekend vol onvergetelijke momenten. Ze ontmoetten hun idolen en favoriete karakters uit de wereld van Tina, deden mee aan allerlei leuke activiteiten, en genoten van meet & greets en optredens van influencers. We zorgden ervoor dat elk detail van het evenement de kleurrijke, gezellige en vrolijke uitstraling van Tina weerspiegelde. Van de aankleding en inrichting van het terrein tot de acts op het hoofdpodium en de verschillende workshops en activiteiten in de themagebieden; alles werd zorgvuldig afgestemd om een perfecte roze wereld te creƫren waar jonge meiden helemaal opgingen in de magie van Tina.

Impressive Impact

Dit unieke festival versterkte de band tussen de jonge fans en de merken van DPG, waardoor ze zich nog meer verbonden voelden met hun helden en idolen. Het was een schitterend weekend vol enthousiasme en nieuwe herinneringen!

van
Tina Festival 2023