Klantvraag

Water is een actueel thema in tal van maatschappelijke opgaves. Het in 1994 opgerichte opleidingsinstituut Wateropleidingen is dan ook niet meer weg te denken. Aan de basis van het succes staat grondlegger Agnes Maenhout. Nu zij na meer dan 25 jaar afscheid nam als directeur van het instituut, moest dat natuurlijk op passende wijze gebeuren. Passend bij Wateropleidingen, passend bij de relaties, en bovenal: passend bij Agnes!

Creatieve Vertaalslag

In de creatieve vertaalslag was het even schakelen van een live event naar een Covid-proof 100% online event. Een uitdaging gezien het sociale aspect van een afscheid. We vonden de oplossing in het creëren van een echt tv-format. Vanuit onze studio in Theater de Bussel zonden we een talkshow uit waarin allerlei onderwerpen voor en door watermensen de revue passeerden. Aan tafel, in video’s en interactief met stellingen. De persoonlijke noot vanuit collega’s en familie van Agnes, maakte het helemaal af.

Impressive Impact

Het op een professionele en creatieve wijze inspringen op de vraag heeft alle verwachtingen overtroffen. Een uitzending van dik een uur die interessant was voor de kijkers, Wateropleidingen in de picture heeft gezet en waarin Agnes van begin tot eind heeft genoten. Een format dat scoort en waarmee we laten zien dat we in deze tijd van beperkingen denken in wat er wél mogelijk is!

van