Klantvraag

Het internationale bedrijf Genmab groeide het afgelopen jaar hard en de verwachting voor de komende jaren is niet anders. Dat betekende een enorme toestroom van nieuwe medewerkers in 2020. Als hart onder de riem en dankjewel voor de support, collegialiteit en flexibiliteit wilde de directie van Genmab dit bijzondere jaar goed afsluiten voor en met alle medewerkers.

Creatieve Vertaalslag

Verbinding en plezier; dat waren de sleutelwoorden. Met dit event hebben we bewezen dat dat ook heel goed online kan. Vanuit binnen- en buitenland namen collega’s in groten getale deel aan het Genjoy! Together! event. Na een introductie van de CEO werd men via een live stream getrakteerd op een geweldig theateroptreden van Glennis Grace. Een vooraf thuis geleverde box met een fles bruis en een persoonlijke noot van de directie, maakte de feestelijke beleving compleet.

Impressive Impact

Uit de vele positieve reacties van de medewerkers bleek dat de combinatie van de box thuis en het kunnen genieten van iets moois, echt geraakt had. Een bijzondere afsluiting van een bijzonder jaar bij een bijzonder bedrijf. Precies wat de directie voor ogen had en heel fijn om hier een bijdrage aan te hebben kunnen leveren: “alle credits aan Fijnevent, een hele puike prestatie!”

van
Genmab