Boskalis New Horizons

Klantvraag

Door meerdere overnames relatief kort achter elkaar, had Boskalis veel verschillende bedrijfsculturen aan boord. Hoe brengen we deze samen en hoe gaan we ervoor zorgen dat de verbondenheid met het merk en het bedrijf Boskalis sterker wordt? Met een groot feest? Of juist een roadshow? Fijnevent wist raad!

Creatieve Vertaalslag

Bedrijfsculturen samenbrengen kan alleen als je de doelgroepen bij elkaar brengt, dat stond voor ons als een paal boven water. We bouwden Sportpaleis Ahoy om tot de wereld van Boskalis. Met film, immense projecties en doeltreffend entertainment werd getoond én beleefd waar Boskalis voor staat. Het thema ‘Celebrating New Horizons’ gaf een positieve vibe met een frisse blik naar de toekomst toe. Aangevuld met een spetterend feest voor saamhorigheid en gezelligheid, was de missie meer dan geslaagd.

Impressive Impact

De stralende gezichten en herkenning in het Boskalis gevoel lieten zien dat het personeelsevent een schot in de roos was. Een stevige basis voor het vertrouwen en de betrokkenheid op zowel korte als lange termijn!

De klant aan het woord

Martijn Schuttevaer
van
Boskalis